cart4 0 Kurv
3 Konto
Kontakt os
4 Information

Softpack Denmark er et specialiseret selskab med fokus og ekspertise i PP non woven poser/nets/bags, grundlagt i Danmark i år 2020. Softpack Dk har sammen med sin samarbejdspartner specialiseret ekspertise i projektinnovation og er i forkant med de nyeste markedstendenser indenfor poseverden. Vores avancerede og løbende opdaterede faciliteter hjælper os med at imødekomne forskellige behov og ønsker hos vores kunder.

Selskabet opstod i forbindelse med den stigende efterspørgsel og behov for miljøvenlige poser, hvor posematerialet spiller en central rolle, samtidig med transport af poserne er så miljøvenlig så muligt.

Vores absolut fokus er at lave de bedste poser/net/bags til markedets bedste pris. Vi har oplevet en fantastisk vækst med kunder bestående, alt fra små lokale butikker og virksomheder til de helt største virksomheder og kendte brands.

Du kan som kunde være sikker på at få specialiseret rådgivning og konkurrencedygtige priser, eftersom vi kun beskæftiger os med poser/net/bags.

Vi lægger især vægt på, du som kunde, kan have en tæt dialog omkring dine ønsker med hensyn til valg af materiale, design og udformning, således den færdige pose passer netop til din version og behov, samt give den største mulige værdi og tilfredshed.

Vi befinder os i Tåstrup hvor vi har kontor og showroom. Du er altid velkommen til at ringe til en uforpligtende snak om vores produkter.

Kurv

Kurven er tom

3

Søg

Du kan prøve nogle populære tags her:

Konto

Ingen konto?
Opret en her
4